Εκδηλώσεις

Θέλετε να φιλοξενηθεί η εκδήλωσή σας σε μια αίθουσα τέχνης;

Η τέχνη και η διασκέδαση συναντιούνται, μέσα από μια συνεργασία με την Blender Gallery η οποία επιμελείται την παρουσίαση περιοδικών εκθέσεων τέχνης στο Κ8. Ο τρίτος όροφος του ιστορικού κτιρίου, αποτελεί έναν χώρο ο οποίος θα μεταμορφώνεται διαρκώς προσελκύοντας λάτρεις τις τέχνης και όχι μόνο.

Ο χώρος καταλαμβάνει έκταση 250 τμ. και έχει χωρητικότητα για 150 άτομα καθιστά, ή εναλλακτικά 250 άτομα όρθια και διατίθεται προς ενοικίαση για εκδηλώσεις όλων των ειδών.

Το Art Point του Κ8 είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες μπαρ, φωτίζεται φυσικά μέσα από τη γυάλινη σκεπή του, έχει αυτόνομη είσοδο-έξοδο και οδηγεί σε μια ηλιόλουστη βεράντα που στρέφει και καθηλώνει το βλέμμα στην αυλή και στα γύρω νεοκλασικά κτήρια.

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για την οργάνωση παρουσιάσεων και σεμιναρίων, πριβέ κοκτέιλ πάρτι, εκδηλώσεων κοινωνικού ή εταιρικού χαρακτήρα. Η επίπλωση του χώρου διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών catering από την ομάδα του K8.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@k8point.gr ή στο 210-3315407 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου και τις επιλογές που προσφέρουμε όσον αφορά το μενού της εκδήλωσής σας.