Εστιατόριο

Στο ρομαντικό σκηνικό Παλιάς Αθήνας του αίθριου του K8 Point θα απολαύσετε πιάτα από τη νέα μας ομάδα στην κουζίνα.

Νέοι άνθρωποι με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζύμπα που έχοντας συνεργαστεί δίπλα στους Ettore Botrini, Νίκο Ζερβό, Άρη Βεζενέ, ήρθε στην ομάδα μας και ανανέωσε ευχάριστα το μενού μας. Παραμένοντας στην λογική των άριστων πρώτων υλών, δημιούργησαν υπέροχα πιάτα που θα γαργαλίσουν υπέροχα τους ουρανίσκους σας. Τα μίνι γεμιστά με το πλιγούρι, το κουλί τομάτας, τη γη ελιάς και το χιόνι φέτας ή το αρνάκι σεφταλιά με την κρέμα κρεμμυδιού και τα αλμυρίκια καθώς και το διάφραγμα με αχλάδι την κροκέτα κεχρί και την κρέμα αχλαδιού είναι κάποια από τα πιάτα που θα σας μαγέψουν.

Απαραίτητη συνοδεία στο μενού μας είναι μια επιλογή από τα αγαπημένα σας κοκτέιλ ή κάτι που θα σας προτείνουμε εμείς όπως το “Be The First “ που είναι ένας συνδυασμός από Gin, liqueur μανταρινιού με γεύσεις και αρώματα από βασιλικό, αγγούρι  και την γλυκιά επίγευση του ευκάλυπτου ή το “Mai Tai Experience” που είναι ένα μείγμα από τρία διαφορετικά αρωματισμένα ρούμια με πικραμύγδαλο & μαριναρισμένο ανανά σε σιρόπι μαύρης ζάχαρης.

Γλυκοί επίλογοι όπως  ή τάρτα λεμόνι με μους λεμόνι και ψημένη μαρέγκα  ή ο Μπαμπάς με την κρέμα μαστίχας και παγωτό παρφέ θα γαργαλήσουν τον ουρανίσκο σας και θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

 

Menu

Κράτηση