Ποιοι Ειμαστε

Ένας προορισμός στον οποίο οι Αθηναίοι μπορούν να δραπετεύουν ανά πάσα στιγμή, το Κ8 Point παραμένει σημείο συνάντησης, χαλάρωσης και διασκέδασης είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, συντονίζοντας τους ρυθμούς του στους παλμούς μιας πόλης γεμάτης ενέργεια καθώς και στις επιθυμίες του κάθε Αθηναίου.

Με πρόσβαση από την Ερμού και την Άστιγγος, ο νέος πολυχώρος στεγάζεται σε ένα εμπορικό συγκρότημα 3.500 τετραγωνικών μέτρων με την ονομασία "Πύλη Ερμού". Το Κ8 Point βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συνδυάζει τον χαλαρό καφέ με τα εκλεπτυσμένα και ευφάνταστα κοκτέιλ, τη γαστρονομία, τη μουσική με την τέχνη.

Μπαίνοντας στο συγκρότημα, θα ανακαλύψετε μια όαση, στολισμένη με μυρωδάτους κήπους και κρεμαστές κούνιες. Μια κρυμμένη αυλή που δεν μπορεί παρά να σας μαγεύει, πρωί-βράδυ. Στο κέντρο του αίθριου μια ελιά υψώνεται προς τα πάνω και καθοδηγεί το βλέμμα σε μπαλκόνια, lounge ατμόσφαιρας, και καταλήγει στην πιο καθηλωτική θέα: αυτή του βράχου της Ακρόπολης.

Προχωρώντας στον εσωτερικό χώρο, από το γραφικό σκηνικό του αίθριου θα μεταφερθείτε στη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο, σε ένα χώρο μοντέρνο, αλλά παράλληλα ζεστό και φιλόξενο, που πρόκειται να φιλοξενεί live μουσικά προγράμματα και DJ sets μέχρι το πρωί.

Ένα mural - σύννεφο πορτρέτων και ψυχών, υψώνεται ως τον δεύτερο όροφο, ενώ η κινητή, φωτισμένη βιτρίνα ποτών πίσω από το μπαρ, διατρέχει το εργοστασιακό (industrial) εσωτερικό του κτιρίου κατά ύψος και φτάνει μέχρι και τον τρίτο όροφο. Εκεί βρίσκεται ένας χώρος εκδηλώσεων, που διατίθεται προς ενοικίαση, και που θα ανανεώνεται διαρκώς με έργα σύγχρονης τέχνης, τα οποία είναι προς έκθεση και πώληση,

Η έμπνευση για την ονομασία του Κ8 Point πηγάζει, αφενός από το αρχιτεκτονικό σχέδιο του συγκροτήματος νεοκλασικών στο οποίο βρίσκεται, και αφετέρου από τις πολλαπλές λειτουργίες του χώρου στα διάφορα σημεία (lounge point, nightlife point, art point, events point κλπ... ) του λαβυρινθοειδούς και πολυεπίπεδου κτιρίου.